GAL EC 01 1280x400px

 

Det er vigtigt for os at forstå kundens behov og opgavens formål. Vi kan stå for hele opgaven eller udføre delopgaver, i en eller flere faser, men oftest fungerer Exhicom som totalleverandør for kunden og løser alt lige fra idé- og konceptudvikling, designløsning, projektkoordination, produktion og implementering til evaluering og opfølgning. Med spidskompetencer inden for design og konceptudvikling, kombineret med en solid praktisk erfaring, har Exhicom en særlig styrke i effektiv sammenkobling af alle faser i et markedsføringsprojekt. Det giver garanti for høj kvalitet i leveringen og for, at kunden får sine ønsker opfyldt.

GAL EC 02 1280x400px

Forside 01 1280x150px

 

 WorkShop 1280x400px

 

____________________________________________

"LÆS MERE HER"

 ____________________________________________

 

 

 

 

Kontakt Palle Winther og få en yderligere præsentation

Ring: 20 7676 42

E: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

linkedin-gray 50x50

Bedre sammenhæng - mere effekt - større udbytte

Exhicom hjælper virksomheder og organisationer med at skabe marketingløsninger og med udvikling, optimering og effektivisering i forbindelse med gennemførelse af messer, udstillinger og events. Exhicom har udviklet en række gennemprøvede værktøjer til optimering og effektivisering i forbindelse med udstillingsaktiviteter med dokumenteret effekt.

Siden starten i 2001 har Exhicom fokuseret på at opbygge en specialviden inden for industri- og eksportsektoren, som kombineres med kompetencer der bygger på mere end 25 års erfaringer med gennemførelse af over 300 projekter for danske virksomheder og organisationer. Det gør Exhicom i stand til mere effektivt at forstå og omsætte kundens virksomhed og produkter til stærke, grafiske og kommunikative koncepter og integrere dem effektivt i forbindelse med salg og markedsføring før, under og efter messer, udstillinger og events.

Læs mere