WorkShop 1280x400px

  

 

 

kick-start med en expo workshop

For de fleste virksomheder udgør messedeltagelser en væsentlig investering – både i tid og penge. Målet må derfor være, at få det størst mulige udbytte af alle anstrengelserne!

Hvilke indsatområder er vigtige for at skabe det perfekte afsæt til fremtidige messedeltagelser? Hvordan måler du på dine messeresultater efterfølgende?

En workshop sammensættes individuelt til hver virksomhed og indeholder bla.: 
• Messeplanlægning og forberedelse 
• Messekoncepter og standdesign 
• Intern og ekstern markedsføring før, under og efter messedeltagelse 
• Digitalisering af messerne 
• Lead management

Hør mere om hvad du og din organisation kan få ud af at gennemføre en EXPO-Workshop sammen med Exhicom!

 

Kontakt Palle Winther og få en yderligere præsentation

T: 70 21 61 60   I   M: 20 76 76 42   I   E: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.       linkedin-gray 50x50

Bedre sammenhæng - mere effekt - større udbytte

Exhicom hjælper virksomheder og organisationer med at skabe marketingløsninger og med udvikling, optimering og effektivisering i forbindelse med gennemførelse af messer, udstillinger og events. Exhicom har udviklet en række gennemprøvede værktøjer til optimering og effektivisering i forbindelse med udstillingsaktiviteter med dokumenteret effekt.

Siden starten i 2001 har Exhicom fokuseret på at opbygge en specialviden inden for industri- og eksportsektoren, som kombineres med kompetencer der bygger på mere end 25 års erfaringer med gennemførelse af over 300 projekter for danske virksomheder og organisationer. Det gør Exhicom i stand til mere effektivt at forstå og omsætte kundens virksomhed og produkter til stærke, grafiske og kommunikative koncepter og integrere dem effektivt i forbindelse med salg og markedsføring før, under og efter messer, udstillinger og events.

Læs mere