Case Flextek

Kreativitet, fleksibilitet og hurtig reaktionsevne er nøglen til effekttiv markedsføring af Flextek A/S i Hedensted

 

EXHICOM har siden 2005 løbende udviklet ideer og løsninger til Flextek´s profil og markedsføring. Herunder udvikling af kampagnekoncepter til on- og offline medier, koncept og fysisk indretning af showroom, messekampagner m.m.

> Læs hvad kunden siger <

 

Flextek  CNC løsninger 

 

 

Kampagne materiale - før, under og efter messedeltagelse

 

Flextek messedeltagelse

 

Flextek annoncer

Bedre sammenhæng - mere effekt - større udbytte

Exhicom hjælper virksomheder og organisationer med at skabe marketingløsninger og med udvikling, optimering og effektivisering i forbindelse med gennemførelse af messer, udstillinger og events. Exhicom har udviklet en række gennemprøvede værktøjer til optimering og effektivisering i forbindelse med udstillingsaktiviteter med dokumenteret effekt.

Siden starten i 2001 har Exhicom fokuseret på at opbygge en specialviden inden for industri- og eksportsektoren, som kombineres med kompetencer der bygger på mere end 25 års erfaringer med gennemførelse af over 300 projekter for danske virksomheder og organisationer. Det gør Exhicom i stand til mere effektivt at forstå og omsætte kundens virksomhed og produkter til stærke, grafiske og kommunikative koncepter og integrere dem effektivt i forbindelse med salg og markedsføring før, under og efter messer, udstillinger og events.

Læs mere