Case KJV

Fokus på viden og kompetencer skal styrke konkurrenceevnen hos KJV A/S i Odense


EXHICOM  har i tæt samarbejde med KJV A/S udviklet ideerne til en ny marketingstrategi med fokus på KJV som en stærk videns- og kompetencepartner. EXHICOM har efterfølgende stået for udvikling af et nyt grafisk koncept til hele KJV´s online og offline platform.

> Læs hvad kunden siger <

 

grafisk-design

 

www.kjv.dk - 60.000 vare lige ved hånden

webdesign

Nyt annonce koncept

annonce-kampagne

Nyt messe koncept

Messe koncept 

Case Gemina Termix

Et fast samarbejde med Exhicom styrker det daglige arbejde med marketing hos Gemina Termix A/S i Sunds

 

Gemina Termix og EXHICOM har i tæt samarbejde udviklet en ny designplatform. EXHICOM har efterfølgende stået for udvikling af et nyt grafisk koncept til hele GT´s online og offline platform.

 > Læs hvad kunden siger < 

 

koncept markedsføring

Case Ib Andresen Industri

Fokus på brancheorienteret salg og markedsføring, skal styrke salget og øge kendskabet til Ib Andresen Industri A/S i Langeskov

 

EXHICOM har i tæt samarbejde med Ib Andresen Industri udviklet ideerne til en ny brancheorienteret marketingstrategi. EXHICOM har efterfølgende stået for udvikling af et nyt grafisk koncept til hele IAI´s online og offline platform. 

> Læs hvad kunden siger <

 

grafisk-design

webdesign

 

 

Ny online platform med 8 individuelle branche- og kompetence sites

websider - web design 

Nyt messe koncept

messe koncepter

Bedre sammenhæng - mere effekt - større udbytte

Exhicom hjælper virksomheder og organisationer med at skabe marketingløsninger og med udvikling, optimering og effektivisering i forbindelse med gennemførelse af messer, udstillinger og events. Exhicom har udviklet en række gennemprøvede værktøjer til optimering og effektivisering i forbindelse med udstillingsaktiviteter med dokumenteret effekt.

Siden starten i 2001 har Exhicom fokuseret på at opbygge en specialviden inden for industri- og eksportsektoren, som kombineres med kompetencer der bygger på mere end 25 års erfaringer med gennemførelse af over 300 projekter for danske virksomheder og organisationer. Det gør Exhicom i stand til mere effektivt at forstå og omsætte kundens virksomhed og produkter til stærke, grafiske og kommunikative koncepter og integrere dem effektivt i forbindelse med salg og markedsføring før, under og efter messer, udstillinger og events.

Læs mere