2018

helt nye og spændende muligheder med bematrix

Som noget helt nyt kan ExhiCom nu tilbyde at designe og levere standkoncepter med det smarte udstillingssystem beMatrix. beMatrix er et af de mest fleksibele og gennemtænkte udstillingssystemer på markedet og giver derfor uanede muligheder for at designe og udforme endnu mere spændende og funktionelle standløsninger. beMatrix er på en og samme måde meget elegant og utrolig funktionelt og har modtaget flere Reddot Awards for deres innovative design og fuktionalitet.

For mere information kontakt Palle Winther på 20 76 76 42.

beMatrix messestand

 

 

2018

Ny og smart måde at styre og håndtere virksomhedens logo

ExhiCom udvikler grafisk design og kommunikationsopgaver i forbindelse med alle messeopgaver. Ud over selve standdesignet udarbejdes oftest kommunikations- og kampagnemateriale, hvor kundernes logo er en central del. Som noget nyt kan alle kunder og samarbejdspartnere nu oprette en gratis logokonto på LOGOresponse.dk. LOGOresponse er en helt ny nettjeneste der afhjælper tidsspilde og ærgerligt dobbeltarbejde i forbindelse med deling af logofiler. LOGOresponse gør det nu muligt for alle at håndtere logofiler nemt, hurtigt og sikkert. Med et abonnement hos LOGOresponse undgår du en gang for alle at blive forstyrret af kolleger og samarbejdspartnere der har brug for dine logofiler! Du giver ganske enkelt alle direkte adgang til selv at finde og downloade ”de rigtige” logofiler 24-7 og, vel at mærke, uden selv at røre en finger.

Tjek ind HER og opret dit LOGO-KONTO "Helt Gratis"

LOGOresponse.dk 

 

 

2018

RIGTIG GOD START PÅ 2018 MED DIGITAL LEAD MANAGEMENT

ExhiCom har fået en rigtig god start på 2018 med implementering af Digital Lead Management hos en række nye spændende kunder.

Der således leveret løsninger til virksomheder som Fibertex, Desmi og Carletti til optimering og effektivisering af deres Lead Management på messer og events. 

Læs mere om den nye digitale version 2.0 til Smart Digital Lead Management HER  

 

 

 

December 2017

mange tak for samarbejdet i 2017

EC web News 1280x400px

 

 

 

Oktober og November 2017

digitalisering af messer - version 2.0

ExhiCom har i samarbejde med den danske softwarevirksomhed Vivolead gennemført en række seminarer i København, Aarhus og Viborg. Temaet har været Digitalisering af messer Version 2.0 og er første seriøse skridt til at introducere danske virksomheder til et nyt spændende software til effektivisering af messer og events. Der har været en meget positiv interesse og vi har her hen over efteråret fået kontakt til en række spændende virksomheder der ønsker at digitalisere deres lead management i forbindelse med messer og events for derigennem at opnå endnu bedre overblik, effektivitet og ROI af indsatsen.

Der er allerede planlagt tre nye seminarer i januar 2018 og igen i København, Aarhus og Viborg. Interesserede kan således tilmelde sig HER

 

 

 

September 2017

INVITATION TIL GRATIS SEMINAR i aarhus og københavn

Digitalisering af messer - Version 2.0

- opnå bedre overblik, mere effektivitet og dokumenteret værdi.

En af de store udfordringer er at dokumentere værdien af en messedeltagelse

Det at deltage på en messe, kræver en stor portion planlægning fra både salgs- og marketingafdelingen i enhver virksomhed, og som oftest omfatter det en række problemstillinger, der skal tages stilling til. Når man så endelig har været igennem den store planlægningsfase og står på messen, så drejer det sig om, at få det største udbytte ud af alle anstrengelserne. Men hvordan gør du det og hvordan måler du på dine messeresultater efterfølgende? Det er spørgsmål som ofte melder sig og svaret hertil er egentligt enkelt: - Digitaliser dine messeaktiviter, - så du får det fulde overblik over jeres investering!

Tilmeld seminar 

 

August 2017

NYT SAMARBEJDE STYRKER EXHICOMS KONCEPT

Exhicom styrker nu sit forretningskoncept med forhandling af et helt nyt digitalt værktøj til leadgenerering og analyse i forbindelse med deltagelse på messer. Den 1. august 2017 har Exhicom indgået en partneraftale med softwarevirksomheden Vivolead omkring forhandling af deres helt nye software i Danmark.

Med forhandlingen af den nye software fra Vivolead, sætter Exhicom nu udstillere i stand til effektivt at registrere og følge op på deres leads i forbindelse med en messedeltagelse. Softwaren giver også mulighed for at analysere på hele messeforløbet. Det er muligt at trække værdifuld data, der for det første kan bruges til at dokumentere værdien af messedeltagelsen og efterfølgende til at optimere eller omprioritere fremtidige messeaktiviteter. Der er ligeledes mulighed for at eksportere alle relevante data til virksomhedes centrale IT-systemer(ERP, CRM etc.)

Exhicom Vivolead Partner 

 

 

April 2017

SUCCES PÅ vigtig fagMESSE

EXHICOM har i samarbejde med kunderne CalWin og Gemina Termix designet koncepter med klare budskaber, der har skabt rammerne for en succesfuld messedeltagelse på VVS messen 2017.  

02 2017 VVS 1280x400px1

02 2017 VVS 1280x400px2

 

 

Februar/Marts 2017

ny kunde til exhicom

Calwin A/S i Odense har valgt et samarbejde med Exhicom omkring udvikling og levering af nyt udstillingskoncept til deres deltagelse på VVS messe 2017 i Odense Congres Center.

Vi byder Calwin velkommen og glæder os til samarbejdet.

02 2017 NYkunde 1280x400px 

 

Januar 2017

01 2017 CommingUp 1280x400px 14

 

December 2016

GAL EC JUL2016 1280x400px

 

 

November 2016

online udstilling 24-7-365

Helt nye muligheder med Virtual Expo.

Exhicom lancerer konceptet Virtual Expo som er et tilbud til virksomheder der ønsker at videreføre den fysiske udstilling online 24-7-365. I Virtual Expo er der mulighed for at få designet og lavet en virtuel messestand som kan benyttes online som opfølgning på den fysiske messedeltagelse. Virtual Expo er et dynamisk redskab til præsentation og giver derfor mulighed for at der løbende kan tilføjes og ændres i indhold, layout og budskaber.

Er du interesseret i at høre mere om hvordan din virksomhed med fordel kan udnytte Virtual Expo ... 

- så kontakt Palle Winther for mere information HER

Virtual expo 1280x400px 

 

 

September/oktober 2016

leverer fire standkoncepter på to store fagmesser

Exhicom leverer standkoncepter til virksomhederne Ib Andresen Industri, Ymer Technology og Scantool Group.

I september deltager Ib Andresen Industri og Ymer Technology på WindEnergy 2016 i Hamborg, der er verdens største fagmesse for vindenergi. I oktober deltager Ib Andresen Industri og Scantool Group på EuroBLECH 2016 i Hannover, der er en international messe for metalbearbejdning og maskinteknologi. 

De fire standkoncepter er leveret som totalløsninger, hvor Exhicom står for alt lige fra design og udvikling af standlayout og grafisk kommunikation til produktion og levering af standen on-site i Hamborg og Hannover.

10 EuroBlech 1280x400px

10 WindEnergy 1280x400px  

 

 

September 2016

SMARTE LØSNINGER TIL BRUG PÅ OVERSØISKE MESSER OG UDSTILLINGER

Industrivirksomheden Cabinplant er en global eksportør og er særdeles aktiv på messer og udstillinger over hele verden. Cabinplant deltager hvert år på mellem 10 og 20 forskellige fagmesser og det er blandt andet vigtigt at den praktiske afvikling af hver udstillingsstand kan foregå nemt, hurtigt og sikkert.

Med levering af et nyt transportabelt udstillingssystem specielt til oversøiske messer og udstillinger har Exhicom netop indledt et nyt samarbejde med Cabinplant.

Løsningen, der er nem at transportere og håndtere og frem for alt får Cabinplant effektivt præsenteret, bliver benyttet første gang på fagmessen ANUTEC i Brasilien i august måned 2016.

Kontakt Palle Winther for mere information HER 

CP Brazil 1280x400px

 

 

Juli/august 2016

Velkommenn til to nye spændende kunder

Exhicom har indledt et nyt samarbejde med virksomhederne Cabinplant og Scantool Group.

Cabinplant udvikler og producerer avancerede maskiner til fødevareindustrien og benytter blandtandet messedeltagelser til at laccere og sælge deres løsninger i hele verden. Exhicom skal i første omgang levere løsninger til Cabinplants oversøiske messer og Exhicom har i første omgang leveret nye løsninger til 3 messedeltagelser - En i Brasilien, en i Rusland og en i USA. 

Scantool Group producerer og sælger bearbejdningsmaskiner til metalindustrien. Scantool Group deltager på EuroBlech messen 2016 i Hannover og Exhicom har leveret en ny standløsning.

Vi byder de to nye kunder velkommen og glæder os til det fremtidige samarbejde.

09 2 nye kunder 1280x400px 

 

 

Juni 2016

SUCCES på verdens største messe for solenergi

Det er nu 6. gang i træk at Ib Andresen Industri A/S deltager på InterSolar i München som er verdens største fagmesse for solenergi.

Ib Andresen Industri´s succes med deltagelse på denne messe taler for sig selv ...! I perioden fra 2010 til 2016 har Ib Andresen Industri udviklet dette industrisegment til i dag at være et af deres vigtigste forretningsområder og omsætning er gået fra kr. 0 til 150 mio. på 6 år.

Exhicom har siden 2010 været totalleverandør på alt fra standdesign, produktion af messeudstyr samt montering og opbevaring af kundens udstillingsstande.

Bestil >Best Practice Case< HER

Læs mere om InterSolar HER

InterSolar 1280x400px 

 

 

Maj 2016

Mange nye muligheder for smart design, layout og konstruktion

Exhicom har fået implementeret 3D-tegneprogrammet SketchUP PRO og programmet er nu gennemtestet og lever til fulde op til forventningerne.

SketchUP PRO er ideelt til design og indretning af udstillinger og det er forholdsvist nemt at lave små animationer. Det er en stor fordel at vi hurtigt og nemt kan vise kunderne rundt i 3D, så de får en meget realistisk fornemmelse af deres nye standkoncept.  

Se mulighederne HER

SketchUP 1280x400px

 

 

Marts/april 2016

15års jubilæum 

Den 1. april 2016 er det 15 år siden Exhicom blev etableret. Vi ser tilbage på 15 hektiske år, hvor vi har løst en masse udfordrende og spændende projekter for en række danske virksomheder og organisationer.

2016 er netop derfor et jubilæumsårs for Exhicom og vi har en del nye og spændende tiltag som vi vil annoncere i løbet af året. 

EC 2001 2016 1280x400px

Februar 2016

fokus på de sociale medier 

Exhicom sætter nu mere fokus på de sociale medier. Planen er i første omgang at benytte de sociale medier i en mere fokuseret indsats for at markedsføre og brande Exhicom og der igennem skabe et større kendskab til virksomheden. Det er ligeledes planen at sociale medier skal indarbejdes som en integreret del af Exhicoms kompetencepalette.  

Besøg Exhicom på Facebook HER                    Besøg Exhicom på LinkedIn HER                 Besøg Exhicom på Youtube HER

Sociale medier

  

Januar 2016

ny profil folder 

Exhicom udsender en helt ny profilfolder med temaet Visuel Branding i 3-dimensioner. Profilfolderen indgå i en Direct-mail kampagne som er iværksat mod nye potentielle kunder. Folderen kan naturligvis rekvireres ved henvendelse til Palle Winther på 70 21 61 60 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..  

 

EC Profilfolder prespiktiv

 

 

December 2015

responsive websider med skarpere profil 

Exhicom udvikler og designer websideløsninger i responsive webdesign. Virksomheden SI Construction har ønsket at gå ud med en endnu skarpere profil for at markere deres position som en af Skandinavien førende leverandører af fundamenter og turnkeyløsninger til vindmølleindustrien. Exhicom har stået for design og levering af en helt ny responsive websideløsning.  

Besøg websiden HER

 

SIC Webside

  

November 2015

effektiv branding med banner i storformat 

Exhicom udvikler og leverer flere udstillingsløsninger, hvor bannere i storformat indgår som en effektiv måde at brande virksomheden på.

IAI Blechexpo 1280x400px

Exhicom leverer messestand med storformat banner - 50 kvt.

Exhicom har udviklet et nyt messe- og udstillingskoncept til virksomheden Ib Andresen Industri A/S med fokus på branding og kommunikation via bannere i storformat. Ib Andresen Industri deltager for første gang på Blechexpo 2015 i Stuttgart som er et særdeles vigtigt eksportmarked for virksomheden og det har derfor været vigtigt af markere sig tydeligt som en professionel spiller på markedet. Exhicom har leveret en totalløsning med et bannerformat på 50 m2 som var med til at profilere Ib Andresen Industri markant på messen og resultatet af feedback og kontakter på messen har været over al forventning. 

Se 3D-animation af standen HER

 

 

 

Oktober 2015

UCN logo

exhicom underviser på ucn 

Exhicom indgår i 2015 som underviser for Designteknolog-studerende på University College Nordjylland i Aalborg.

UCN 1280x400px

undervisnings-tema: visuel branding i flere dimensioner - messestrategi, kommunikation og konceptudvikling

 

 

 

Marts 2015

logoExpo1

Verdens største udstillings event

Med Verdensudstillingen Expo2015 i Milano bliver 2015 et stort udstillingsår. Mere end 140 deltagende lande vil udstille og vise det bedste inden for teknologi, vidensskab og design.

 

EXPO2015 Feeding

 

Exhicom besøger Milano i 2015

Exhicom betragter Verdensudstillingen som et fagligt overflødighedshorn, som vi vil besøge og "suge" masser af inspiration inden for det design, arkitektur, indretning, lys, lyd og meget, meget mere. Verdensudstillingen afholdes hvert 5. år og hovedtemaet denne gang er fødevare og energi med overskriften "Feeding the Planet, Energy for Life". Udstillingen åbner den 1. maj og slutter 31. oktober og arrangørerne forventer at der i denne periode vil kommer over 20 millioner besøgende fra hele verden.

Læs alt om EXPO2015 HER

 

 

 

Januar 2015

shop stander skal sælge verdens tyndeste audio kabler

Exhicom har designet og produceret denne shop stander for Estron som udvikler ultrafine tråd-, kabel- og konnektorløsninger og er professionel leverandør til høreapparatsindustrien og beslægtede industrier. Estrons datterselskab Linum har iværksat en markedsføringskampagne af sine audiokabler direkte rette mod slutbrugerne. Der satses internationalt og i første omgang sendt to shop standere til Japan hvor de tester markedet der.

 

EC webforside 1170x554px 003

30 års erfaring med design, indretning og kommunikation

 

INDUSTRIER 1280x600px 2

GAL EC 01 1280x400px

GAL 01 1280x1280px

INDUSTRIER 1280x600px 2

GAL 02 1280x1280px

INDUSTRIER 1280x600px 3

GAL 03 1280x1280px

INDUSTRIER 1280x600px 4

GAL EC 07 1280x400px

INDUSTRIER 1280x600px 5

GAL 08 1280x1280px

INDUSTRIER 1280x600px 6

GAL 04 1280x1280px

INDUSTRIER 1280x600px 7

 GAL 07 1280x600px

INDUSTRIER 1280x600px 8

INDUSTRIER 1280x600px 9

INDUSTRIER 1280x600px 10

GAL 07 1280x1280px

INDUSTRIER 1280x600px 11

GAL 06 1280x1280px

 

 

 

I hele verden er messer blandt de vigtigste kilder til impulser for den internationale handel med varer og tjenesteydelser.

 

viste du at ...

 

To tredjedele af de globalt vigtigste messer i alle brancheområder afholdes i Tyskland. Messelandet Tyskland er nr. 1 i verden, når det gælder internationale messer. I den internationale konkurrence anses Tyskland som et meget effektivt, innovativt og tematisk alsidigt land. Hvert år afholdes der omkring 150 internationale messer og udstillinger med op til 170.000 udstillere og 9 til 10 mio. gæster.

Den væsentligste fordel ved de tyske messer er, at de er internationale: mere end halvdelen af udstillerne kommer fra udlandet, heraf en tredjedel fra lande uden for Europa. Mere end en femtedel af de besøgende kommer fra udlandet. Hertil kommer et tæt net af regionale faglige og forbrugerudstillinger i hele Tyskland, hvor der hvert år deltager godt 50.000 udstillere og godt 6 mio. gæster. Der er over 2,7 mio. m² halareal i 22 tyske messecentre til rådighed for landsdækkende og internationale messer.

Tre af verdens fem største messecentre ligger i Tyskland. Af de ti messeselskaber i verden med størst omsætning ligger de fire i Tyskland. Dermed er den tyske messebranche blandt de førende serviceområder - også på en international skala. For tyske virksomheder er messer blandt de vigtigste instrumenter i business-to-business-kommunikationen.

I alt bruger udstillere og gæster godt 12 mrd. euro årligt på messeaktiviteter i Tyskland. Den totale samfundsmæssige produktionseffekt andrager 23,5 mrd. euro.

  

 

 

Kontakt Palle Winther og få en yderligere præsentation

T: 70 21 61 60   I   M: 20 76 76 42

E: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

linkedin-gray 50x50

standkoncepter OG KOMMUNIKATION

 

Messestand 031

Messestand 032

Messestand 033

Messestand 034

Messestand 036

Messestand 035 

 

grafisk design og kommunikation

 

Messestand 037

LOGOresponse.dk

Ny og smart måde at styre og håndtere virksomhedens logo 

____________________________________________

"opret gratis konto HER"

 ____________________________________________

 

 

 

 

GARANTI FOR EN KLAR ROI PÅ JERES MESSER MED

DIGITAL LEAD MANAGEMENT

Digitaliser messen seminar

 Messelead 04

ExhiCom forhandler VivoLead som er en dansk udviklet digital platform til lead management ifbm. messer og events.

____________________________________________

"se MERE HER"

 ____________________________________________

 

 

 

 

WorkShop 1280x400px  

____________________________________________

"kom i gang heR"

 ____________________________________________

 

 

INDUSTRIER 1280x600px 2 

KUNDER

____________________________________________

"SE MERE her"

 ____________________________________________

 

 

 

 

Kontakt Palle Winther og få en yderligere præsentation

T: 70 21 61 60   I   M: 20 76 76 42

E: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

linkedin-gray 50x50

 som ny kunde hos exhicom kan vi tilbyde dig nogle

ekstra fordele og ydelser helt gratis

 

HeltGratis 2 1280x400px

Som ny kunde hos Exhicom tilbyder vi dig at lave et kreativt oplæg med layout og forslag til dit næste messeprojekt helt uden beregning. Med udgangspunkt i et konkret messeprojekt bliver der udarbejdet et kreativt oplæg i form af 3D-layouts og målfaste tekniske tegninger der indeholder forslag til:

1. Standdesign med layout og indretning

2. Implementering af grafisk kommunikation

3. Produktpræsentation

4. Aktiviteter før, under og efter messen

 

__________________________________________________________________________________________________

  

HeltGratis 3 1280x400px

Exhicom kan tilbyde et udvalg af lækre designmøbler som kan lejes i forbindelse med levering af standløsninger til messe- og udstillinger. Som ny kunde hos Exhicom tilbyder vi dig at leje designmøbler til dit næste messeprojekt helt uden beregning* og vi kan eksempelvis tilbyde:

Barstole

Lounge møbler

Café stole og borde

* Forudsætning: Gratis leje af designmøbler indgår udelukkende som en del af en totallevering fra Exhicom indeholdende eks. leje/køb af standmateriel, handling med transport, opsætning og nedtagning af messestand på aktuel messe i ind- eller udland og med efterfølgende opbevaring på Exhicoms lager.

 

___________________________________________________________________________________________________

 

HeltGratis 4 1280x400px

Exhicom har egne opvarmede og sikrede lagerfaciliteter og når du indgår en flerårig aftale med Exhicom om handling og opbevaring af dit udstillingsmateriel kan vi tilbyde dig de første 12 måneder helt uden beregning*.

* Forudsætning: De første 12 måneders gratis opbevaring af dit standmateriel indgår udelukkende som en del af en flerårig samarbejdsaftale med Exhicom om totallevering indeholdende eks. leje/køb af standmateriel, handling med transport, opsætning og nedtagning af messestand på aktuelle messer i ind- eller udland og med efterfølgende opbevaring på Exhicoms lager..

 

___________________________________________________________________________________________________

 

HeltGratis 5 1280x400px

Når du indgår et samarbejde med Exhicom omkring udvikling, optimering og effektivisering i forbindelse med gennemførelse af messer, udstillinger og events vil du også modtage vores Expo-drejebog helt gratis. Expo-drejebogen indeholder en guide til effektivt gennemførelse af messer og udstillinger og indeholder ligeledes en række gennemprøvede styringsværktøjer med dokumenteret effekt.

 

HeltGratis 1280x400px

 

Kontakt Palle Winther og få en yderligere præsentation

T: 70 21 61 60   I   M: 20 76 76 42

E: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

linkedin-gray 50x50

 

Bedre sammenhæng - mere effekt - større udbytte

Exhicom hjælper virksomheder og organisationer med at skabe marketingløsninger og med udvikling, optimering og effektivisering i forbindelse med gennemførelse af messer, udstillinger og events. Exhicom har udviklet en række gennemprøvede værktøjer til optimering og effektivisering i forbindelse med udstillingsaktiviteter med dokumenteret effekt.

Siden starten i 2001 har Exhicom fokuseret på at opbygge en specialviden inden for industri- og eksportsektoren, som kombineres med kompetencer der bygger på mere end 25 års erfaringer med gennemførelse af over 300 projekter for danske virksomheder og organisationer. Det gør Exhicom i stand til mere effektivt at forstå og omsætte kundens virksomhed og produkter til stærke, grafiske og kommunikative koncepter og integrere dem effektivt i forbindelse med salg og markedsføring før, under og efter messer, udstillinger og events.

Læs mere