KORT OM exhicom

Exhicom Expo Competence er et dansk Messe- og Konceptbureau med speciale udvikling og levering af standløsninger og branding til messer og events.

Exhicom Expo Competence er totalleverandør og tilbyder mere end 30 års brancheerfaring med salg, design og udvikling af udstillingsløsninger til det professionelle marked.

I tæt samarbejde med vores kunder og samarbejds-partnere udvikler og implementerer vi kreative løsninger i forbindelse med salg og profilering på internationale fagmesser og events.

Vores mission er at levere ”Kreative løsninger der skaber mere værdi” og du får her en nærmere præsentation af vores kompetencer og de fordele, du opnår i et samarbejde med os.

  

 GAL EC 06 1280x400px

 

succes med dit næste projekt 

Søger du en seriøs samarbejdspartner til udvikling og optimering af dit næste projekt, så stiller jeg gerne op til en uforpligtende dialog. 

Kontakt Palle Winther og få en yderligere præsentation

T: +45 20 7676 42   I   E: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

linkedin-gray 50x50

 

 

 

GDRP

inddeling 1280x100px

Personoplysninger / GDRP - Persondataforordningen / Persondatapolitik

I forbindelse med at du eller din virksomhed handler med ExhiCom, har vi brug for oplysninger om din virksomhed og af mere personlig karakter, til brug for fremsendelse af varer, informationer, tilbud, ordre og fakturering. Til dette formål skal vi bruge: Firmanavn, att. Navn, Adresse, Postnummer, By, Telefonnummer, samt Emailadresse. Endvidere skal vi bruge: CVR Nr. og EAN nummer for offentlige institutioner og virksomheder. Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi har registreret om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til vores dataansvarlige, se herunder. Vi opbevarer ikke data ud over ovenstående, som du selv indtaster i kontaktformular eller oplyser skriftlig og disse data sendes mellem dig og internettjenesten krypteret på en sikret SSL forbindelse. Ønsker du dine oplysninger tilsendt, fremsendes de pr email, email sendes ikke krypteret. Vi benytter udelukkende dine oplysninger til at effektuere og fremsende relevant information, tilbud, ordre og faktura. Vi behandler dine personoplysninger fortroligt og sikkert, i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Vi anvender 3. parter til behandling af data fra ableIT og Curanet, der hoster websidens drift. Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er garanti for at der overholdes de til enhver tid gældende regler, om beskyttelse af dine data. Vi videregiver eller sælger ikke dine oplysninger til 3. part, der ikke har noget med ekspeditionen af din ordre at gøre, og du modtager ikke markedsføringsmateriale, nyhedsmails eller lignende fra os, med mindre du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev.

Dataansvarlig person ExhiCom er Palle Winther.

 

Bedre sammenhæng - mere effekt - større udbytte

ExhiCom udvikkler designløsninger til virksomheder og organisationer på det professionelle marked.

Siden starten i 2001 har ExhiCom fokuseret på at opbygge en specialviden inden for industri- og eksportsektoren, og har gennem årene gennemført over 500 projekter.

Filosofien og forretningskonceptet er at levere kreative designløsninger, der skaber værdi for kunderne.

Se galleri