GAL EC 06 1280x400pxMesseplan 01

 

OM exhicom

 

Palle Winther er stifter og indehaver af konsulent- og designbureauet Exhicom, som har specialiseret sig i at hjælpe virksomheder med udvikling og optimering af messer.

Jeg har en baggrund som marketingansvarlig i forskellige industrivirksomheder og i udstillingsbranchen og har i mere end 25 år arbejdet med udvikling af koncept, kommunikation og salg i forbindelse med messer og udstillinger.

Jeg arbejder med en række analoge og digitale værktøjer til at udvikle, forbedre og effektivisere planlægning, standkoncept og lead management, så der skabes det bedst mulige udgangspunkt for at opnå succes på messer.

I tæt samarbejde med mine kunder arbejder jeg specifikt med en eller flere af disse indsatsområder.

 

succes med dit næste messeprojekt

 

Søger du en seriøs samarbejdspartner til udvikling og optimering af dit næste messekoncept,

så stiller jeg gerne op til en uforpligtende snak om løsning dine udfordringer. 

 

  

Kontakt Palle Winther og få en yderligere præsentation

T: 70 21 61 60   I   M: 20 76 76 42

E: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

linkedin-gray 50x50

Bedre sammenhæng - mere effekt - større udbytte

Exhicom hjælper virksomheder og organisationer med at skabe marketingløsninger og med udvikling, optimering og effektivisering i forbindelse med gennemførelse af messer, udstillinger og events. Exhicom har udviklet en række gennemprøvede værktøjer til optimering og effektivisering i forbindelse med udstillingsaktiviteter med dokumenteret effekt.

Siden starten i 2001 har Exhicom fokuseret på at opbygge en specialviden inden for industri- og eksportsektoren, som kombineres med kompetencer der bygger på mere end 25 års erfaringer med gennemførelse af over 300 projekter for danske virksomheder og organisationer. Det gør Exhicom i stand til mere effektivt at forstå og omsætte kundens virksomhed og produkter til stærke, grafiske og kommunikative koncepter og integrere dem effektivt i forbindelse med salg og markedsføring før, under og efter messer, udstillinger og events.

Læs mere