KORT OM exhicom

 

ExhiCom er et dansk Design og Kommunikationsbureau med mere end 30 års erfaring i udvikling og design af udstillinger og kommunikation.

Palle Winther er stifter og indehaver af Exhicom(2001 -) og har baggrund som marketingansvarlig i forskellige brancher både inden for industri, eksport og retail.

Filosofien og forretningskonceptet har fra starten været klar: ExhiCom udvikler kreative løsninger, der skaber værdi for kunderne.

 

succes med dit næste projekt 

Søger du en seriøs samarbejdspartner til udvikling og optimering af dit næste projekt, så stiller jeg gerne op til en uforpligtende dialog. 

Kontakt Palle Winther og få en yderligere præsentation

T: 20 7676 42   I   E: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

linkedin-gray 50x50

 

 

 

Personoplysninger / GDRP - Persondataforordningen / Persondatapolitik

I forbindelse med at du eller din virksomhed handler med ExhiCom, har vi brug for oplysninger om din virksomhed og af mere personlig karakter, til brug for fremsendelse af varer, informationer, tilbud, ordre og fakturering. Til dette formål skal vi bruge: Firmanavn, att. Navn, Adresse, Postnummer, By, Telefonnummer, samt Emailadresse. Endvidere skal vi bruge: CVR Nr. og EAN nummer for offentlige institutioner og virksomheder. Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi har registreret om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til vores dataansvarlige, se herunder. Vi opbevarer ikke data ud over ovenstående, som du selv indtaster i kontaktformular eller oplyser skriftlig og disse data sendes mellem dig og internettjenesten krypteret på en sikret SSL forbindelse. Ønsker du dine oplysninger tilsendt, fremsendes de pr email, email sendes ikke krypteret. Vi benytter udelukkende dine oplysninger til at effektuere og fremsende relevant information, tilbud, ordre og faktura. Vi behandler dine personoplysninger fortroligt og sikkert, i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Vi anvender 3. parter til behandling af data fra ableIT og Curanet, der hoster websidens drift. Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er garanti for at der overholdes de til enhver tid gældende regler, om beskyttelse af dine data. Vi videregiver eller sælger ikke dine oplysninger til 3. part, der ikke har noget med ekspeditionen af din ordre at gøre, og du modtager ikke markedsføringsmateriale, nyhedsmails eller lignende fra os, med mindre du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev.

ExhiCom - Søbakken 38, Rødding DK - 8830 Tjele - Tlf.: +45 20 7676 42 - CVR-nr.: 13 71 08 99

 

Bedre sammenhæng - mere effekt - større udbytte

Exhicom hjælper virksomheder og organisationer med at skabe marketingløsninger og med udvikling, optimering og effektivisering i forbindelse med gennemførelse af messer, udstillinger og events. Exhicom har udviklet en række gennemprøvede værktøjer til optimering og effektivisering i forbindelse med udstillingsaktiviteter med dokumenteret effekt.

Siden starten i 2001 har Exhicom fokuseret på at opbygge en specialviden inden for industri- og eksportsektoren, som kombineres med kompetencer der bygger på mere end 25 års erfaringer med gennemførelse af over 300 projekter for danske virksomheder og organisationer. Det gør Exhicom i stand til mere effektivt at forstå og omsætte kundens virksomhed og produkter til stærke, grafiske og kommunikative koncepter og integrere dem effektivt i forbindelse med salg og markedsføring før, under og efter messer, udstillinger og events.

Læs mere