Case Ib Andresen Industri

Fokus på brancheorienteret salg og markedsføring, skal styrke salget og øge kendskabet til Ib Andresen Industri A/S i Langeskov

 

EXHICOM har i tæt samarbejde med Ib Andresen Industri udviklet ideerne til en ny brancheorienteret marketingstrategi. EXHICOM har efterfølgende stået for udvikling af et nyt grafisk koncept til hele IAI´s online og offline platform. 

> Læs hvad kunden siger <

 

grafisk-design

webdesign

 

 

Ny online platform med 8 individuelle branche- og kompetence sites

websider - web design 

Nyt messe koncept

messe koncepter

Bedre sammenhæng - mere effekt - større udbytte

Exhicom hjælper virksomheder og organisationer med at skabe marketingløsninger og med udvikling, optimering og effektivisering i forbindelse med gennemførelse af messer, udstillinger og events. Exhicom har udviklet en række gennemprøvede værktøjer til optimering og effektivisering i forbindelse med udstillingsaktiviteter med dokumenteret effekt.

Siden starten i 2001 har Exhicom fokuseret på at opbygge en specialviden inden for industri- og eksportsektoren, som kombineres med kompetencer der bygger på mere end 25 års erfaringer med gennemførelse af over 300 projekter for danske virksomheder og organisationer. Det gør Exhicom i stand til mere effektivt at forstå og omsætte kundens virksomhed og produkter til stærke, grafiske og kommunikative koncepter og integrere dem effektivt i forbindelse med salg og markedsføring før, under og efter messer, udstillinger og events.

Læs mere