Succes med ny satsning

Brugervurdering: 4 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne inaktiv
 

Øger salgsindsatsen med deltagelse på WindEurope Offshore messen:

Ymer Technology ønsker at øge salgsindsats yderligere på branchesegmentet offshore vindindustri. Deltagelse på WindEurope Offshore 2019 i København er et nyt tiltag og messedeltagelsen har været en succes, i arbejdet med at positionere Ymer Technology som den stærkeste leverandør af højtspecialiserede kølesystemer til vindmøllebranchen. Exhicom Expo Competence har leveret en totalløsning, der indeholder standdesign, projektledelse, produktion, montage on-site og intern/ekstern logistik.

Kort om Ymer Technology:

Ymer Technology A/S er en del af den svenskejede koncern Ymer Techonology AB som er fysisk tilstede i Europa, USA og Asien. Udover kølesystemer til vindkraft leverer koncernen også kølesystemer til konstruktionsudstyr og landbrugsmaskiner.

Kort om messen:

WindEurope Offshore er den førende europæiske event for offshore vindindustrien med en bred vifte af aktiviteter, såsom offshore vindudstilling, Safety Skills & training zone, Global Markets Theatre og den splinternye Innovation Park.

KONTAKT OS

Er du interesseret i at høre mere om projektet, og søger du en seriøs samarbejdspartner til at hjælpe med udviklingen af dit næste udstillingsprojekt, så kontakt Palle Winther på 2076 7642 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.