som ny kunde hos exhicom kan vi tilbyde dig nogle

ekstra fordele og ydelser helt gratis

 

HeltGratis 2 1280x400px

Som ny kunde hos Exhicom tilbyder vi dig at lave et kreativt oplæg med layout og forslag til dit næste messeprojekt helt uden beregning. Med udgangspunkt i et konkret messeprojekt bliver der udarbejdet et kreativt oplæg i form af 3D-layouts og målfaste tekniske tegninger der indeholder forslag til:

1. Standdesign med layout og indretning

2. Implementering af grafisk kommunikation

3. Produktpræsentation

4. Aktiviteter før, under og efter messen

 

__________________________________________________________________________________________________

  

HeltGratis 3 1280x400px

Exhicom kan tilbyde et udvalg af lækre designmøbler som kan lejes i forbindelse med levering af standløsninger til messe- og udstillinger. Som ny kunde hos Exhicom tilbyder vi dig at leje designmøbler til dit næste messeprojekt helt uden beregning* og vi kan eksempelvis tilbyde:

Barstole

Lounge møbler

Café stole og borde

* Forudsætning: Gratis leje af designmøbler indgår udelukkende som en del af en totallevering fra Exhicom indeholdende eks. leje/køb af standmateriel, handling med transport, opsætning og nedtagning af messestand på aktuel messe i ind- eller udland og med efterfølgende opbevaring på Exhicoms lager.

 

___________________________________________________________________________________________________

 

HeltGratis 4 1280x400px

Exhicom har egne opvarmede og sikrede lagerfaciliteter og når du indgår en flerårig aftale med Exhicom om handling og opbevaring af dit udstillingsmateriel kan vi tilbyde dig de første 12 måneder helt uden beregning*.

* Forudsætning: De første 12 måneders gratis opbevaring af dit standmateriel indgår udelukkende som en del af en flerårig samarbejdsaftale med Exhicom om totallevering indeholdende eks. leje/køb af standmateriel, handling med transport, opsætning og nedtagning af messestand på aktuelle messer i ind- eller udland og med efterfølgende opbevaring på Exhicoms lager..

 

___________________________________________________________________________________________________

 

HeltGratis 5 1280x400px

Når du indgår et samarbejde med Exhicom omkring udvikling, optimering og effektivisering i forbindelse med gennemførelse af messer, udstillinger og events vil du også modtage vores Expo-drejebog helt gratis. Expo-drejebogen indeholder en guide til effektivt gennemførelse af messer og udstillinger og indeholder ligeledes en række gennemprøvede styringsværktøjer med dokumenteret effekt.

 

HeltGratis 1280x400px

 

Kontakt Palle Winther og få en yderligere præsentation

T: 70 21 61 60   I   M: 20 76 76 42

E: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

linkedin-gray 50x50

 

Bedre sammenhæng - mere effekt - større udbytte

Exhicom hjælper virksomheder og organisationer med at skabe marketingløsninger og med udvikling, optimering og effektivisering i forbindelse med gennemførelse af messer, udstillinger og events. Exhicom har udviklet en række gennemprøvede værktøjer til optimering og effektivisering i forbindelse med udstillingsaktiviteter med dokumenteret effekt.

Siden starten i 2001 har Exhicom fokuseret på at opbygge en specialviden inden for industri- og eksportsektoren, som kombineres med kompetencer der bygger på mere end 25 års erfaringer med gennemførelse af over 300 projekter for danske virksomheder og organisationer. Det gør Exhicom i stand til mere effektivt at forstå og omsætte kundens virksomhed og produkter til stærke, grafiske og kommunikative koncepter og integrere dem effektivt i forbindelse med salg og markedsføring før, under og efter messer, udstillinger og events.

Læs mere